E-mail Opsætning iPhone og iPad

• 1) Klik på ikonet “indstillinger”

2) Klik nu på E-Mail, kontakter, kalendere

3) Klik på “Tilføj konto”

4) Klik nu på “Andre”

5) Her skal du udfylde de forskellige felter med dine informationer

• Under “navn” kan du skrive det navn, der vises som afsender navn hos modtageren af mailen.
    • Under “E-mail” skriver du hele E-mail adressen.
    • Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen.
    • Under “Beskrivelse” kan du f.eks. skrive mitnavn@mitdomæne.dk, så du kan kende kontoen fra evt. andre konti.

6) Her skal du indtaste diverse informationer som vist på billedet:

• Først skal du markere, at det skal være en IMAP mail.
    • Under “Navn” skal du indtaste det navn der skal vises hos modtageren af din mail
    • Under “E-mail” skriver du hele E-mail adressen
    • Under “Beskrivelse” kan du f.eks. skrive mitnavn@mitdomæne.dk, så du kan kende kontoen fra evt. andre konti.
    • Under “Server til indgående post” skriver du i værtsnavn “mitdomæne.dk”.
    • Under “Brugernavn” skal du skrive igen hele E-mail adressen.
    • Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen.

7) I det næste vindue skal du indtaste flere informationer som vist på billedet.

• Under “Server til udgående post” skriver du i “værtsnavn”: mitdomæne.dk
    • Under “Brugernavn” skal du igen skrive hele E-mail adressen
    • Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen

8) Nu skal du klikke på “Næste” og gemme alle informationer indtastet

Du er nu klar til at bruge din email på iPhone / iPad :)

• iOS, Email, Opsætning, iPad, iPhone